Programa electoral

Eixos programàtics de la Crida per Sabadell, maig de 2015

Eixos-programAquest programa parteix de l’anàlisi compartit per tota l’assemblea de la Crida de què la situació social actual es caracteritza d’una dinàmica general de despossessió, emergència social i crisi de règim. Una conjuntura que ha donat lloc a importants respostes populars i a noves expressions polítiques. En base a aquesta situació, marquem els reptes del municipalisme davant l’escenari actual i el full de ruta per guanyar Sabadell:

La Crida es proposa com a repte estratègic generar i consolidar un pol popular que a curt termini pugui tenir una incidència política efectiva a través d’una candidatura municipalista a l’Ajuntament, però que tingui com a objectius a mitjà termini anar molt més enllà, construint estructures de poder popular que permetin la progressiva recuperació real de sobiranies.

En aquest context, l’acció política a les institucions municipals passa per la reconquesta de les diverses sobiranies, recollides ja de forma bàsica en aquell document i que la proposta de programa que teniu a les mans pretén començar a concretar.

Els darrers mesos s’ha desenvolupat des dels diferents grups de Sobiranies de la Crida un treball de recerca i de reconeixement i contacte amb diversos agents implicats en la defensa d’aquests reptes. A partir del debat s’ha avançat en la concreció de les línies estratègiques i les accions a incloure en el programa polític de la Crida; un treball que es va concretar també en la Trobada de Sobiranies del 28 de febrer al Centre Cívic Josep Maria Plans a Can Deu i que es va obrir durant el mes de març mitjançant una web per recollir
esmenes i propostes de forma estructurada.

El document a debat no és un document tancat, sinó un pas més en la concreció d’un programa ambiciós,
obert i en desenvolupament.

Podeu consultar el programa de la Crida clicant aquí!

© 2015 CRIDA per Sabadell