Sobirania Productiva

05

Des del grup de Sobirania Productiva creiem que el municipalisme ha de recuperar la capacitat d’incidir en la transformació del model productiu, laboral i de gestió dels serveis, per fer d’aquests elements eines de transició cap a un nou model econòmic de país, és a dir, generar alternatives.

En molts aspectes toparem amb la legislació vigent, amb els interessos del gran capital i amb els obstacles del poder polític que garanteix aquest sistema. Un punt essencial per a les nostres reivindicacions serà mantenir viva la lluita per aconseguir­les dins i fora de la institució. . Volem que la nostra ciutat esdevingui una llavor i una referència per al canvi productiu i econòmic, i per això incentivarem xarxes de lluita i suport mutu amb altres municipis i territoris.

Cal atacar l’atur, però fer­ho amb visió de futur, incentivant nous projectes des de l’economia social i solidària (cooperativisme, economia col∙laborativa, finances ètiques,…) Aquests, si estan vinculats a les necessitats socials, poden generar llocs de treball dignes i estables a la nostra ciutat.

Remunicipalització, ocupació, reempresa, promoció de l’economia social i solidària, desplegament d’una fiscalitat més àmplia i progressiva són algunes de les eines des d’on proposem fer del municipi una nova palanca del canvi.

Comments are closed.

© 2015 CRIDA per Sabadell